7,50 Lei

Carlig Fudo Offset FW-01 BN Nr.4/0/5 buc.
[7801-4/0]

Folosirea acestui tip de carlig, ne permite sa exploram zonele cu agataturi sau vegetatie, deoarece varful carligului se ascunde foarte bine in corpul nalucii. Trebuie sa avem in vedere ca in momentul atacului intepatura trebuie sa fie ferma astfel incat varful carligului sa iasa din corpul nalucii. Poate fi folosit in monturile Texas, Carolina, Jika-Rig, Jig-Articulat.
Pentru o mai buna informare cu privire la lungimea exacta a carligelor Fudo vizualizati fotografiile realizate pe hartie milimetrica. (Atentie ! Acest model de carlig este mai mic decat modelele vechi de carlige offset de la producatorul Fudo Hooks)
Carligele FUDO sunt fabricate in Kobe, Japonia prin imbinarea optima a celor mai bune materiale,cele mai bune tehnologii si cele mai inalte abilitati umane. Principalele caracteristici ale c?rligelor Fudo sunt: -Forma optima - din punct de vedere al capacitatii de intepare
 • Agerime extrema - care se pastreaza pe toata durata pescuitului
 • Elasticitate mare- care le permite sa reziste la deformare
 • Rezistenta totala la coroziune
  Procesul de productie are avantajul mai multor brevete ?n domeniul metalurgiei si tehnicii de productie, materiale special selectate - otel carbon al carui continut de carbon este atent controlat. Aceste materiale in forma de fire calibrate, sunt produse exclusiv pentru fabrica Fudo. Exista doua metode diferite de ascutire folosite: mecanice si chimice. ?n timpul procesului, nivelul de ascutire este controlat on-line ceea ce duce ?n cele din urma la o ascutire perfecta a carligului.Calirea se realizeaza in cuptoare speciale asistate de calculator, controlul temperaturii se face cu o acuratete de 0,01 grade Celsius, iar timpul de tratare este ajustat cu o precizie de 0,001 secunde. ?n consecinta carligele Fudo sunt perfect calite avand o excelenta putere si elasticitate.
 • Comentarii
  Produse de pescuit similare
  Producatori
  Cautare rapida
   
  Foloseste cuvinte cheie pentru a gasi ceea ce cauti.
  Cautare avansata
  Racheta Fox Impact Spod
  Informatii producator
  Fudo
  Pagina web Fudo
  Alte produse