11,62 Lei

Heatmax - Incalzitor Corp 10x13cm
[74283-103]

Heatmax - Incalzitor Corp 10x13cm
 • Cum functioneaza incalzitoarele Hothands?

  Incalzitoarele Hothands contin ingrediente precum fierul, carbonul activator si apa. Indata ce aceste ingrediente vin in contact cu oxigenul din aer se produce o reactie chimica de oxidare si se produce caldura. Combinatia de ingrediente a fost special aleasa pentru a asigura o caldura constanta si recomfortanta pentru o larga varietate de utilizari.

 • Inovatiile produselor Hothands

 • Invelisul de nailon

  Invelisul care tine inauntru ingredientele Heatmax este facut din fibre de nailon impletite si lipite in timp ce invelisurile produselor similare, de la alti producatori, sunt fabricate din derivate ale hartiei. Problema cu materialele derivate din hartie este ca acestea se pot dezintegra in urma folosirii intense sau in contactul cu umezeala produsa de corp. Cu materialul inovativ al celor de la Heatmax nu se va intampla niciodata asa ceva.

 • Activarea

  Cu toate ca pe ambalaj scrie ca produsul sa fie scuturat inainte de folosire, in realitate nu este nevoie de aceasta actiune, simplul contact cu aerul ducand la reactia de incalzire. Agitarea inainte de folosire doar grabeste putin procesul de incalzire.
 • Comentarii
  Produse de pescuit similare
  Producatori
  Cautare rapida
   
  Foloseste cuvinte cheie pentru a gasi ceea ce cauti.
  Cautare avansata
  Racheta Fox Impact Spod
  Informatii producator
  HotHands
  Pagina web HotHands
  Alte produse