301,00 Lei

Lanseta Delphin LEGIA Feeder II 3,60/80g
[130385020]

Lanseta Delphin LEGIA Feeder II 3,60/80g

Asa cum o spune si denumirea, este vorba de urmasa primei generatii de succes a lansetei feeder Delphin LEGIA. La crearea urmasei am decis sa ascultam sugestiile dumneavoastra iar Legia noua este lanseta care poate fi incadrata cu un level mai sus. Asa ca si versiunea precedenta, si acest model este construit pe un blank integral parabolic 24T. Aceasta asigura caracteristici mecanice excelente, durabilitate ridicata si manipulare foarte placuta. Prin modificarea conului blank-ului am reusit sa obtinem un blank si mai suplu! Modificari au suferit si diametrele inelelor, pentru a putea fi obtinute rezultate si mai bune la aruncare. In acest scop va vor ajuta si varfurile prelucrate. Parte sunt 2buc Glasscarbon (UL si L) si 1buc Carbon (Medium).
O alta modificare consta in acoperirea imbinarilor cu bolt cu un strat de carbon 3K care intareste si mai mult imbinarile, dar datorita flexibilitatii lor aceste imbinari nu se manifesta atat de rigid la indoire, ceea ce constituie un avantaj semnificativ.
Probabil cea mai pregnanta modificare, care atrage imediat atentia, este trecerea de la manerul segmentat la unul plin. Aceasta ne-a permis pe de o parte utilizarea suportului DPS, care poate fi echipat si cu mulinete cu talpa mai mare, pe de alta parte acest lucru ne-a permis sa schimbam componenta compozitiei manerului. in varianta noua acest maner nedivizat este realizat in mare parte din spuma EVA, dar la inceput si la sfarsit se afla pluta rubber rezistenta si placuta.

Model 360cm/80g
Numar piese: 3
Diametrul blankului deasupra manerului: 13,5mm
Numar inele: 13
Lungimea de transport: 126cm
Masa: 216g
Maner: Spuma EVA + pluta rubber
Lungimea manerului (de la partea inferioara a lansetei pana la mijlocul suportului): 47cm
Diametrul varfului: 3.15mm
Comentarii
Produse de pescuit similare
Producatori
Cautare rapida
 
Foloseste cuvinte cheie pentru a gasi ceea ce cauti.
Cautare avansata
Racheta Fox Impact Spod
Informatii producator
Delphin
Pagina web Delphin
Alte produse