151,00 Lei

Lanseta Kamasaki Tele Surf 4,20m 100-200g
[13590-420]

Lanseta Kamasaki Tele Surf 4,20m 100-200g
Atingerea locurilor cu pesti poate fi cheia succesului unei partide de pescuit!

Sa ne gandim doar cate lacuri sunt in tara noastra, unde pestii se gasesc la distante de peste 100 metri sau chiar de peste 150 metri.

Pentru astfel de lansari stau la dispozitia noastra lansete de crap sau de feeder, dar exista un tip de lanseta care a fost conceput special pentru lansari mari.

Aceasta categorie este al lansetelor Surf. La pescuiturile pe mare, de pe mal, pescarii sunt nevoiti sa lanseze cat mai departe sa atinga pragul sau apa cu o adancime corespunzatoare, unde se gasesc pestii si efectul valurilor nu se mai resimte.

Aceasta caracteristica al acestor tipuri de lansete o putem utiliza si pe apele de acasa, ?n special daca folosim si o mulineta adecvats, cu tambur mare. Un mare avantaj al lansetei este faptul ca este telescopica, fiind usor de transportat chiar și gata montata, caci nu suntem nevoiti s-o desfacem, fiind gata de atac pe malul apei.

Vorbim despre o lanseta foarte puternica ce este alcatuita din putine componente. Acest lucru influenteaza si puterea de lansare. Pe varful flexibil se gasesc doua inele mobile care nu constituie un impediment sa lansam plumbi ?n jur de 120-150g, caci corpul rigid al lansetei va trimite aceasta greutate ca sageata la locul dorit. Datorita materialului Carbon IM6, drilurile cu pestii sunt placute, neavand efectul acela ca tragem pestele afara din apa cu ajutorul unui ”par” si nici nu trebuie s? ne facem griji ca vom pierde pestele din carlig. Lanseta a primit un maner specific lansetelor surf iar dispozitivul de montare al mulinetei este unul cu filet. Inelele sunt extra puternice, cu doua picioruse, dar totusi usoare. Sa folosim intotdeauna inaintas si astfel vom avea satisfactia ca lansam mai departe ca oricine de pe balta si ca avem sansa sa prindem si acei pesti care pana acum erau la distante de neatins.

- Lungime - 4,20m;
- Lungime transport - 153cm;
- Putere de aruncare - 100-200g;
- Greutate - 525g.
Comentarii
Produse de pescuit similare
Producatori
Cautare rapida
 
Foloseste cuvinte cheie pentru a gasi ceea ce cauti.
Cautare avansata
Racheta Fox Impact Spod
Informatii producator
Kamasaki
Alte produse