1,06 Lei

MicroJig Fudo Nr.6/7g
[MJFB-6-007]

Micro-jigurile turnate pe carligele japoneze Fudo se prezinta intr-o mare varietate de greutati, fiind unul din cele mai versatile accesorii din trusa pescarului. Datorita greutatilor diferite se preteaza la pescuitul pe intreaga coloana de apa, de la suprafata pana pe substrat. Carligele nr.6 sunt recomandate pentru pescuitul cu naluci de mici dimensiuni, pana la 3.5cm, atat gruburi cat si shaduri. Nevand spin aceste jiguri nu deterioreaza naluca, pentru fixarea ferma a nalucii se poate folosi, daca este cazul, o picatura de super glue. Sunt recomandate la pescuitul bibanului, cleanului si pastravului, pe lacuri si rauri, greutatea fiind aleasa in functie de adancimea la care dorim sa pescuim.
Preturile contin TVA ! (pretul afisat este pentru o bucata)
Se poate comanda orice cantitate de jiguri !
Pentru o mai buna informare cu privire la lungimea exacta a carligelor de jig Fudo (neturnate) vizualizati poza realizata pe hartie milimetrica.
Principalele caracteristici ale carligelor Fudo sunt:
 • Forma optima - din punct de vedere al capacitatii de intepare;
 • Agerime extrema - care se pastreaza pe toata durata pescuitului;
 • Elasticitate mare- care le permite sa reziste la deformare;
 • Rezistenta totala la coroziune. Procesul de productie are avantajul mai multor brevete ?n domeniul metalurgiei si tehnicii de productie,materiale special selectate - otel carbon al carui continut de carbon este atent controlat.Aceste materiale in forma de fire calibrate,sunt produse exclusiv pentru fabrica Fudo. Exista doua metode diferite de ascutire folosite: mecanice si chimice. ?n timpul procesului, nivelul de ascutire este controlat on-line ceea ce duce ?n cele din urma la o ascutire perfecta a carligului.Calirea se realizeaza in cuptoare speciale asistate de calculator,controlul temperaturii se face cu o acuratete de 0,01 grade Celsius,iar timpul de tratare este ajustat cu o precizie de 0,001 secunde. ?n consecinta carligele Fudo sunt perfect calite avand o excelenta putere si elasticitate.
 • Marime gume recomandate : 2,5-3,5 cm;
 • Marime - Nr.6;
 • Greutate - 7g.
 • Comentarii
  Produse de pescuit similare
  Producatori
  Cautare rapida
   
  Foloseste cuvinte cheie pentru a gasi ceea ce cauti.
  Cautare avansata
  Racheta Fox Impact Spod
  Informatii producator
  Fudo
  Pagina web Fudo
  Alte produse