Optiuni

Fir Cralusso Prestige General Match 0,14mm/ kg/150m

Fir Cralusso Prestige General Match 0,14mm/ kg/150m
[33900-014]

Fir Cralusso Prestige General Match 0,14mm/ kg/150m
22,50 Lei
Firul Cralusso Prestige General Match a fost creat special pentru pescarii care cauta un fir universal din toate punctele de vedere.
General Match este un fir cu rigiditate medie, transparent si foarte rezistent la nod, la tensiune si la abraziune. Datorits tehnologiilor inovative foloste, firul este protejat si impotriva razelor UV, care deterioreaza atat de rapid firele.
Acest fir poate fi folosit pentru legarea forfacurilor in pescuitul la pluta sau feeder, pentru realizarea liniilor pentru varga sau rubeziana. Poate fi folosit pe mulineta pentru pescuitul la bologneza sau spinning. Firul acesta nu este scufundator.
Noile fire din gama Cralusso sunt insotite de inovatia numita QSP. Acest sistem unic dezvoltat de Cralusso ajuta pescarul sa aseze firul pe tambur in parametri optimi pentru cea mai buna functionare a lanseurilor. Sistemul functioneaza foarte usor si are la baza 5 placute inscriptionate cu o serie de dimensiuni, care se gasesc in pachetele cu fir. Pentru a calcula cu acuratete cantitatea de fir care trebuie folosita pentru fiecare tambur trebuie sa masurati diametrul tamburului precum si inaltimea lui (inaltimea spatiului unde se aseaza firul). Odata ce aveti aceste date, cu ajutorul calculatorului online care se gaseste pe siteul producatorului Cralusso, veti putea determina cantitatea de fir necesara precum si care placuta inscriptionata trebuie folosita pentru masurare.
  • Lungime - 150m;
  • Diametru - 0,14mm;
  • Rezistenta - ;
  • Culoare - incolor, transparent.
  • Pentru mai multe detalii despre produs, vizitati pagina producatorului.Webpage
    Acest produs a fost adaugat la data de 28 martie 2018, miercuri.