Optiuni

Set Extra Carp Method Feeder 3+1 20/25/30 gr

Set Extra Carp Method Feeder 3+1 20/25/30 gr
[EC7203]

Set Extra Carp Method Feeder 3+1 20/25/30 gr
28,00 Lei
O forma revolutionara de momitoare, care a facut deja istorie in Marea Britanie. Nu atat prin forma, cat prin capacitatea acestora de a retine nada si de a pastra pestele in zona momita printr-o nadire concentrata.
Modalitate de folosire: Umectati nada prin pulverizare, inainte de a o presa pe momitor. Asezati carligul cu momeala (porumb, boilies, pelete, inel cu viermusi, alune tigrate, etc) in presa din acest set. Umpleti dispozitivul cu nada, apoi asezati deasupra momitorul. Cu o miscare ferma, apasati cu partea plata a momitorului pentru a obtine o forma rotunda.
Respectand acesti pasi, veti evita incalcirea forfacului, dar veti obtine si o forma rezistenta, care poate fi lansata la distante mari, fara riscul caderii nadei din momitor. Dupa caderea in apa, momitorul se va aseza intotdeauna cu partea lestata in jos, facilitand o prezentare corecta a nadei din cosuletul de nadire. Este indicat ca, in apele cu vegetatie submersa abundenta, sa folosim momeli flotante, care se vor ridica in norul facut de nada din cosuletul de nadire.

Setul contine.
1 x method feeder in line 20gr
1 x method feeder in line 25gr
1 x method feeder in line 30 gr
1 x mould
3 x vartej nr 10
Pentru mai multe detalii despre produs, vizitati pagina producatorului.Webpage
Acest produs a fost adaugat la data de 04 mai 2013, sâmbătă.