172,00 Lei

Mulineta Carp Expert Feeder Neo 5000 5
[20220-500]

Mulineta Carp Expert Feeder Neo 5000 5
La crearea mulinetei CARP EXPERT FEEDER NEO, pe langa designul atragator al mulinetei un rol primordial au primit și componentele de calitate.
Cei care cunosc mulineta Carp Expert Double speed, stiu ca este vorba despre o mulineta de inalta calitate. Pe parcursul proiectarii, aceasta mulineta a fost punctul de pornire pentru conceprea lui Feeder Neo.
Pick-upul este din metal prelucrat, care ne confera o recuperare lina al firului. Imbinarea manivelei este precisa, fara joc. Tamburul mulinetei este unul scund, pe care nu trebuie pus mai mult de 100 metri de fir pentru a-l umple.
Mulineta este una de tip Baitrunner, deci are o frana suplimentara, ceea ce permite schimbarea puterii de franare cu ajutorul unui buton. Dar acest lucru sa nu-l facem ?n timpul drilului. Doar atunci cand lanseta este pusa pe stativ, in asteptarea trasaturii. Frana suplimentara poate fi actionata cu ajutorul butonului aflat ?n spatele mulinetei.
Raportul de recuperare este de 5,5:1, ceea ce face disponibila o recuperare rapida a monturii. 5 rulmenti asigura functionarea lina si precisa, mulineta este prevazuta cu rulmenti antiretur cu ace, astfel la oprirea manivelei, rotorul nu se va misca inapoi, posibilitatea ?ncurcarii firului fiind mica.
O recomandam ?n principal la pescuitul cu feeder, astfel putand beneficia la maxim de calitatile acestei mulinete.
 • Numar rulmenti - 5+1;
 • Raport de recuperare - 5,5:1;
 • Capacitate tambur - 0,28 mm/200m.
 • Comentarii
  Produse de pescuit similare
  Producatori
  Cautare rapida
   
  Foloseste cuvinte cheie pentru a gasi ceea ce cauti.
  Cautare avansata
  Racheta Fox Impact Spod
  Informatii producator
  Carp Expert
  Alte produse