Confidentialitate

  • S.C. Creative Vision S.R.L. se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.
  • Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.MagazinPescuit.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. www.MagazinPescuit.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin mesaje saptamanale, poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
  • www.MagazinPescuit.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul www.MagazinPescuit.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Utilizatorii care nu mai doresc primirea de mesaje din partea noastra se pot dezabona in orice moment.
Continua
Producatori
Cautare rapida
 
Foloseste cuvinte cheie pentru a gasi ceea ce cauti.
Cautare avansata
Racheta Fox Impact Spod