240,00 Lei

Sonar EnergoTeam Outdoor
[74870-010]

Sonar EnergoTeam Outdoor
Este destinat localiz??rii pe??tilor precum ??i determin??rii ad??ncimii apei ??i a configura??iei substratului ??i a structurilor precum ??i a vegeta??iei acvatice submerse. Poate fi folosit at??t ??n ape dulci – lacuri, b??l??i, r??uri, c??t ??i ??n ape s??rate – lagune litorale sau mare. Poate fi folosit ??i ??n pescuitul la copc??, plasat direct pe ghea???? deasupra locului cercetat, sau introdus ??n copca gata f??cut??. Ad??ncimea apei la care sonarul ET Outdoor func??ioneaz?? este cuprins?? ??ntre 0,7 ??i 100 m. Unghiul conului de scanare este de 45 de grade. Ecranul afi??eaz?? at??t pozi??ia ??i ad??ncimea la care se afl?? pe??tii c??t ??i ad??ncimea apei ??i configura??ia substratului ??i vegeta??ia acvatic?? prezent?? pe acesta.

Sonarul este alimentat cu 4 baterii tip AAA ??i are 5 nivele de sensibilitate pentru diferite ad??ncimi ??i condi??ii de turbiditate a apei.

Sonarul ET Outdoor ete dotat cu o sond?? cu flotor ce se conecteaz?? la un cordon de leg??tur?? lung de 7 metri care ??i confer?? o manevrabilitate sporit??. Sonda poate fi plasat?? liber pe ap?? sau montat?? pe peretele b??rcii cu ajutorul unui adaptor cu pozi??ie reglabil??.

Avantajele sonarului ET Outdoor: dimensiuni reduse, u??or de transportat, rezisten???? la ap?? s??rat??, manevrabilitate sporit??, ecran cu vizibilitate foarte bun?? cu putere mare de rezolu??ie. Corpul sonarului este dintr-un plastic rezistent de culoare galben?? foarte vizibil??. Pe laterale sonarul are dou?? benzi de cauciuc cu stria??ii care care ofer?? o priz?? foare bun?? chiar ??i atunci c??nd este ud. Sonarul vine echipat cu s??cule?? de protec??ie, cordon de siguran???? deta??abil ??i un ghid de utilizare detaliat.
Comentarii
Produse de pescuit similare
Producatori
Cautare rapida
 
Foloseste cuvinte cheie pentru a gasi ceea ce cauti.
Cautare avansata
Racheta Fox Impact Spod
Informatii producator
EnergoTeam
Alte produse